Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Apollon Group
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Cazare vile regim hotelier Bacau
100 €
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Vila este situata in Valea Budului, vizavi de intrarea spre tabara internationala de copii. La numai 500 metri, sus pe culmea dealului, se afla Biserica "Sfintii Constantin si Elena" Casa are un regim de parter + demimansarda, suprafata construita fiind de 270 mp( in care sunt incluse: o crama cu o suprafata de 70mp, un garaj 24 mp)

Vila este speciala chiar prin arhitectura constructiei, la parter aflandu-se dormitoarele iar la etaj se afla livingul, dinning-ul si bucataria toate intr-un open space si cu o vedere superba spre padurea ce imbratiseaza intreg peisajul.

Centrala ce satisface incalzirea imobilului este pe curent electric. Geamurile sunt din termopan Gealan, acoperisul Lindab.

Izolatia exterioara este alcatuita dintr-un termosistem cu polistiren AUSTROTHERM, iar pe interior este izolata cu un material de noua generatie-AKTIVTHERM.

Baia mare dispune de un jacuzzi modern prevazut cu hidromasaj si aeromasaj. Vila este mobilata complet si se inchiriaza in regim hotelier sau pe perioade scurte de timp.

Merita sa petreci macar o data un eveniment, de Ziua Indragostitilor sau de Pasti, de Craciun sau de Revelion sau de ce nu in fiecare weekend sau cand esti in trecere prin orasul Bacau. Chirie in regim hotelier: 100 Euro/zi/.

Pentru perioade scurte de timp: 700 euro/luna. Tel: 0744.543.882

Detalii: http://www.apollon.ro
Din Gura in Gura